Sharons - dogs & cats

Noordstraat 71, Aartrijke

050 69 75 09

info@sharons.be

BTW BE 0543 996 784

In ons trimsalon kan u terecht voor de volledige vachtverzorging van uw hond en kat. Zowel grote als kleine honden zijn allemaal welkom bij sharon’s. Dit kan gaan van nagels knippen, een was- en borstelbeurt of een volledige verzorging. De verzorging wordt altijd op voorhand besproken naar uw wens.

U kan ook bij ons terecht voor een puppy- en kittenwenning, dit komt het dier dan later ten goede voor verdere verzorging.

De prijs is moeilijk op voorhand te bepalen, dit hangt af van ras tot ras en van vacht tot vacht. Bij een verzorgde vacht zal de prijs lager zijn dan bij een vacht waar veel klitten in zitten. Kom gerust eens langs met uw viervoeter en dan kunnen wij een richtprijs bepalen. Alle trimbeurten zijn op afspraak. De hond en kat kunnen aan huis worden opgehaald, maar dan komt er een kleine meerprijs bij van 0,35 cent per km.

Lees hier de algemene voorwaarden.
Algemene voorwaarden

  • Gelieve op tijd een afspraak te maken en te vermelden als het de eerste keer is dat uw hond of kat op een trimtafel komt te staan.
  • Indien u een afspraak niet kan nakomen, dient u ons 24h op voorhand op de hoogte te brengen. Zo niet zal de volledige behandeling aangerekend worden.
  • Laat uw dier op voorhand zijn behoefte doen voor u het trimsalon binnenkomt.
  • Als u weet heeft van vlooien bij uw hond vergeet dit dan niet te vermelden aangezien wij ons materiaal na de behandeling dienen te ontsmetten. Wij rekenen hiervoor een kleine supplement aan.
Trimsalon
Trimsalon
Trimsalon
Trimsalon
Trimsalon
Trimsalon
Trimsalon
Trimsalon
Trimsalon
Trimsalon
Trimsalon